Liquid error: Could not find asset snippets/salesgenomics-head.liquid Hur det fungerar SE – The Puppy Poster

Hur det fungerar

Vår process är smidig och man får alltid förhandsvisning - så du kan känna dig säker att du får ett porträtt som du älskar!

Välj stil

Välj en av våra unika stilar som fångar ditt husdjurs personlighet.

HANDLA NU >

Ladda upp foto

Välj ett foto från din telefon eller dator. Du har säkert hundratals!

>

Få din förhandsvisning

Ditt porträtt är redo för förhandsvisning inom 1-2 dagar. Godkänn eller be om justeringar!

Vår produktionsprocess

Unika husdjursporträtt

Våra erfarna illustratörer kommer illustrera ditt unika porträtt med stor omsorg och noggrannhet. Vi använder digitala ritplattor, där man illustrerar med en penna på en digital platta, för att skapa din unika husdjurskonst. På detta sätt kan vi hålla väldigt hög kvalitet i trycket, samt ge dig en förhandsvisning som vi kan justera. Alla illustrationer går igenom en noggrann kvalitetskontroll av vårt designteam för att säkerställa att ditt mästerverk är helt perfekt. När vi är nöjda så skickar vi en förhandsvisning till dig!

Du godkänner - sen tillverkar vi i Sverige

När du har godkänt din illustration så skickar vi den till tillverkning. We trycker ditt unika porträtt i våra högkvalitative printfaciliteter på posterpapper av såkallat "museumkvalitet" som ger ett djup i färgen och en lång hållbarhet. 

Vi har tillverkning i Sverige och i över 30 andra länder, på detta sätt kan vi alltid tillverka så nära kunden som möjligt vilket ger en snabb frakt och det är positivt för miljön!

Kvalitetskoll och frakt

Slutligen kommer vi försiktigt packa din tavla i hållbar förpackning med minimalt plastanvändande. Din beställning kommer skickas inom Sverige med spårning. Dags att vifta på svansen och vänta vid dörren!

Fotoguide

  • Ta gärna fotot i ögonnivå med ditt husdjur
  • Ett avnligt foto från en Smartphone funkar toppen!
  • Se till att långa öron och liknande är med på bilden så vi kan rita av dom
  • Försök få din hund / katt / kanin att sitta still - se till så det inte är suddigt

Redo att skapa ditt husdjursporträtt?

Sprid ditt husdjurs kärlek med ett helt unikt porträtt. Våra illustratörer kommer hand-designa ett mästerverk som fångar ditt husdjurs personlighet. Bara ladda upp en bild så sköter vi resten!

SKAPA MIN